LA SANGRIA RESTAURANT GRILL

RESTAURANT GRILL LA SANGRIA – EL PARADÍS DELS AMANTS DE LA CARN.

RESERVES: només per telèfon al (+376) 851 327

La Sangría de Canillo és un restaurant d’Andorra ideal per als amants de la carn i on si alguna cosa cal destacar són les seves carns a la brasa i la « descomunal » mida dels chuletons XXL. Ben cuinats a la brasa a l’estil francès (els propietaris són francesos) amb carn ben feta per fora i “saignants” per dins. També destaquen totes les seves carenes a la brasa (hamburgueses, costelles de xai, etc.). Així com alguns plats de gastronomia francesa com les fondues i els creps de postres.

RESTAURANT GRILL LA SANGRIA - EL PARADÍS DELS AMANTS DE LA CARN. RESERVES: només per telèfon al (+376) 851 327 La Sangría de Canillo és un restaurant d'Andorra ideal per als amants de la carn i on si alguna cosa cal destacar són les seves carns a la brasa i la "descomunal" mida dels chuletons XXL. Ben cuinats a la brasa a l'estil francès (els propietaris són francesos) amb carn ben feta per fora i “saignants” per dins. També destaquen totes les seves carenes a la brasa (hamburgueses, costelles de xai, etc.). Així com alguns plats de gastronomia francesa com les fondues i els creps de postres. Situació: Molt fàcil de trobar situat a peu de carretera entre les poblacions d'Encamp i Canillo (just abans de la cruïlla de Meritxell venint des d'Encamp). Aparcament: a la porta del restaurant i per a clients. Gratuït.

Situació: Molt fàcil de trobar situat a peu de carretera entre les poblacions d’Encamp i Canillo (just abans de la cruïlla de Meritxell venint des d’Encamp).

Aparcament: a la porta del restaurant i per a clients. Gratuït.

Local: Es tracta d’una antiga borda totalment transformada en un edifici de construcció moderna però amb estil típic d’Andorra: murs de pedra amb sostres de pissarra i grans finestrals, restaurant amb molta llum i ventilació.

A l’interior la gran graella domina una estança àmplia, molt lluminosa i ben decorada. Ambient molt acollidor.

Terrassa: compta amb una molt agradable terrassa oberta envoltada de vegetació i flors. Amb para-sols. Molt agradable per dinar o sopar.

Cuina: Gastronomia típica de muntanya i Andorra amb influència francesa. Productes de primera qualitat. Postres casolanes. Molt bona elaboració.

Especialitats: Xuletons XXXL a la brasa, hamburgueses, costelles, caragols « a la brasa », costilló de bou, o Tomahawk.

Punt de la Carn: Si t’agrada la carn « feta » recorda’l en demanar, encara que sempre es pot passar més!

Horaris cuina: Dinars de 12 h a 15 h i sopars de 20 h a 22:30 h.

DIA DE TANCAMENT: DIMECRES

Pàrquing: zona d’aparcament gratuït per a clients a la porta del local (força capacitat)

Imprescindible Reserva Prèvia Només per telèfon al +376851327