RESTAURANT LA SANGRIA GRILL. El 20 de desembre se celebra el Dia Mundial de la Sangria

RESTAURANT LA SANGRIA GRILL. El 20 de desembre se celebra el Dia Mundial de la Sangria, amb l’objectiu de donar a conèixer una beguda, que pel seu agradable sabor i exquisida aroma, és coneguda i consumida a tot el món.

Què és la SANGRIA?

La SANGRIA és una beguda que es prepara amb aigua, vi, sucre i fruites; tanmateix, se li poden afegir altres ingredients com gasosa, algun licor, canyella, llimona i altres ingredients al gust de cada persona.

És una beguda típica d’Espanya i Portugal que se sol consumir a l’estiu, però a La SANGRIA GRILL cada dia i cada àpat, però hi ha alguns països de Sud-amèrica que també es dediquen a la seva producció com són Perú, Equador, Uruguai i Veneçuela.

Quin és l’origen d’aquesta beguda exquisida?

No se sap ben bé quin és el veritable origen d’aquesta beguda particular, però d’acord amb els estudiosos en la matèria, es creu que pot ser originària d’Espanya, Grècia i Anglaterra.

Actualment, hi ha moltes històries, però d’acord amb les dades que se’n tenen, es pot remuntar a l’any 1800, quan els camperols que llauraven la terra a Espanya i Portugal la feien combinant vi amb fruites.

També hi ha una altra història que es remunta a l’any 1700 on es diu que estava prohibit l’ús d’alcohol, aleshores els mariners britànics de les Antilles van inventar fer aquesta beguda amb rom espanyol afegint certes espècies, fruites i vi, que donés l’aparença d’un suc de fruites.